La carta

1,75 €/ració.

Cigrons bullits amb aigua i sal. Ideals per a amanides fresques, acompanyar plats o afegir a altres elaboracions. Cada ració són 250g aprox.

1,75 €/ració.

Autèntics cigrons pedrosillanos andalusos bullits amb aigua i sal. Ideals per a amanides fresques, acompanyar plats o afegir a altres elaboracions. Cada ració són 250g aprox.

4,05 €/ració.
Autèntiques mongetes del ganxet de la Costa Brava bullides amb aigua i sal. Ideals per a amanides fresques, acompanyar plats o afegir a altres elaboracions. Cada ració són 250g aprox.
1,95 €/ració.
Fesols de Santa Pau DOP de primeríssima qualitat, cultivats a la Garrotxa i bullits amb aigua i sal per nosaltres. Ideals per a acompanyar plats i per a tot tipus d’elaboracions com estofats i d’altres. Cada ració són 250g aprox.
1,95 €/ració.

Saboroses i carnoses mongetes planxades bullides amb aigua i sal. Absorbeixen molt bé el sabor dels aliments amb els quals es cuinen. Ideals per a acompanyar plats i tot tipus d’elaboracions. Cada ració són 250g aprox.

1,95 €/ració.

Llenties bullides amb aigua i sal. Ideals per a amanides fresques, acompanyar plats o afegir a altres elaboracions. Cada ració són 250g aprox.

1,95 €/ració.

Llenties pardines bullides amb aigua i sal. Ideals per a amanides fresques, acompanyar plats o afegir a altres elaboracions. Cada ració són 250g aprox.

6,00 €/ració.
Faves verdes bullides amb aigua i sal i saltades a la paella amb delicioses verdures i bolets de temporada. Cada ració són 250g aprox.
5,50 €/ració.
Faves verdes bullides amb aigua i sal i saltades a la paella amb botifarra negra de primera qualitat i saborós brou de pollastre. Cada ració són 250g aprox.
4,50 €/ració.

Cigrons bullits amb aigua i sal, condimentats amb espècies i oli d’oliva i triturats fins a obtenir una mousse homogènia, saborosa i saludable, ideal per a servir fresca amb torrades. Cada ració són 250g aprox.

4,90 €/ració.
Cigrons bullits amb aigua i sal i albergínia escalivada al forn, condimentats amb espècies i oli d’oliva i triturats fins a obtenir una mousse homogènia, saborosa i saludable, ideal per a servir fresca amb torrades. Cada ració són 250g aprox.
2,95 €/ració.
Cigrons bullits amb aigua i sal, triturats i barrejats amb verduretes fresques tallades, saltades i sofregides a la paella amb salsa de soja. Tot servit en forma d’hamburguesa i arrebossat amb pa ratllat sense gluten. Cada ració és 1 unitat
3,50 €/ració.
Llenties bullides amb aigua i sal, triturades i barrejades amb verduretes fresques, tallades, saltades i sofregides a la paella amb salsa de soja. Tot servit en forma d’hamburguesa i arrebossat amb pa ratllat sense gluten. Cada ració és 1 unitat
3,50 €/ració.
Autèntiques mongetes del ganxet bullides amb aigua i sal, triturades i barrejades amb delicioses verduretes fresques, tallades, saltades i sofregides a la paella amb salsa de soja. Tot servit en forma d’hamburguesa i arrebossat amb pa ratllat sense gluten. Cada ració és 1 unitat
3,50 €/ració.
Espinacs bullits amb aigua i sal, barrejats amb delicioses verduretes fresques, tallades, saltades i sofregides a la paella amb salsa de soja. Tot servit en forma d’hamburguesa i arrebossat amb pa ratllat sense gluten. Cada ració és 1 unitat
3,50 €/ració.
Deliciosa albergínia escalivada al forn, amb verduretes fresques, tallades, saltades i sofregides a la paella amb salsa de soja. Tot servit en forma d’hamburguesa i arrebossat amb pa ratllat sense gluten. Cada ració és 1 unitat
3,80 €/ració.
(Plat d’hivern) Saborós sofregit de verdures, amb deliciosa costella i salsitxes de porc de primeríssima qualitat i llenties bullides, tot casat amb un brou casolà. Cada ració són 250g aprox.
Veient 1-17 de 17 producte(s)
Cistella / Empty