La carta

3,18 €/ració.

Mongeta tendra i patata bullides amb aigua i sal. Naturals i amb tot el seu sabor. Ideals per acompanyar, si es desitja, plats de carn i peix. Cada ració són 250g aprox.

5,79 €/ració.

Selecció de verdures de qualitat fetes al vapor amb aigua i un pessic de sal per conservar-ne tot el seu sabor. Cada ració són 250g aprox.

6,49 €/ració.

Mongeta tendra fresca i de proximitat, bullida amb aigua i sal i amb deliciosos encenalls d’autèntic pernil ibèric. Cada ració són 250g aprox.

3,40 €/ració.

Espinacs frescos de primera qualitat, bullits amb aigua i sal. Ideals per acompanyar o afegir a altres elaboracions. Cada ració són 250g aprox.

Verdures

Bleda i patata (+)

3,40 €/ració.

Bleda i patata bullides amb aigua i sal. Naturals i amb tot el seu sabor. Ideals per acompanyar, si es desitja, plats de carn i peix. Cada ració són 250g aprox.

5,19 €/ració.
Espinacs frescos i de primera qualitat, bullits amb aigua i sal i saltats a la paella amb panses i pinyons. Una deliciosa combinació de sabors ideal per acompanyar altres plats. Cada ració són 250g aprox.
4,95 €/ració.
Verdura fresca i de qualitat, tallada i bullida amb aigua i sal i amanida amb tonyina i maionesa casolana. Ideal per servir fresca a l’estiu. Cada ració són 250g aprox.
6,66 €/ració.

Albergínia i pebrot frescos i saborosos tallats a tires i cuits al forn amb oli d’oliva i sal. Ideals per acompanyar plats de carn i peix o servir-los en torrada. Cada ració són 250g aprox.

6,60 €/ració.

Verdures de temporada, fresques i de qualitat marcades a la graella amb oli i sal . Saludables i amb tot el seu sabor. Cada ració són 250g aprox.

4,96 €/ració.
Bleda i patata bullides amb aigua i sal i saltades amb panses, pinyons i cigrons pedrosillanos. Cada ració són 250g aprox.
5,61 €/ració.

Col i patata bullides amb aigua i sal i saltades a la paella amb oli d’oliva, all tendre i botifarra negra de primera qualitat. Cada ració són 250g aprox.

7,26 €/ració.
Quinoa blanca i vermella bullides amb aigua i sal, amb verduretes de temporada saltades a la paella amb oli d’oliva. Un plat saludable i ple de sabor. Cada ració són 250g aprox.
5,45 €/ració.

Verduretes de temporada i bolets xiitake frescos i tallats curosament, arrebossats amb autèntica massa de tempura japonesa i fregits amb oli d’oliva per donar-los-hi una textura lleugera, cruixent i irresistible. Cada ració són 250g aprox.

Veient 1-13 de 13 producte(s)
Cistella / Empty