La carta

Caldos i cremes

Crema de carbassa (+)

5,50 €/ració.
Deliciosa carbassa tallada i bullida amb patata, porro, patata, mantega i brou de verdures, i triturada per a obtenir una saborosa i fina crema ideal per gaudir freda o calenta. Cada ració és 1L aprox.
Caldos i cremes

Crema de verdures (+)

5,50 €/ració.
Verdures fresques i de qualitat tallades, bullides i triturades per a obtenir una saborosa i fina crema ideal per gaudir freda o calenta. Cada ració és 1L aprox.
Caldos i cremes

Crema detox (+)

5,50 €/ració.
Saludable i deliciosa crema a base de verdures verdes i fresques i kiwi, bullits amb un saborós brou de verdures i triturats per a obtenir una saborosa i fina crema, amb un toc de gingebre i ideal per gaudir freda. Cada ració és 1L aprox.
Caldos i cremes

Vichyssoise (+)

5,50 €/ració.
Saludable crema freda a base de porro i patata bullits i crema de llet. Un plat indispensable per gaudir fresc a l’estiu. Cada ració és 1L aprox.
Caldos i cremes

Gaspatxo (+)

5,50 €/ració.
Crema freda d’hortalisses crues triturades amb oli d’oliva verge extra. Apte per a celíacs. Ideal per gaudir-lo fred a l’estiu. Cada ració és 1L aprox.
Caldos i cremes

Gaspatxo de síndria (+)

5,50 €/ració.
Crema freda d’hortalisses crues triturades amb oli d’oliva verge extra i amb la irresistible dolçor de la síndria. Apte per a celíacs. Ideal per gaudir-lo fred a l’estiu. Cada ració és 1L aprox.
Caldos i cremes

Salmorejo cordovès (+)

6,50 €/ració.
Deliciosa i clàssica crema elaborada amb tomàquets frescos i pa de fleca, triturats amb oli d’oliva verge extra. Ideal per gaudir-lo fred a l’estiu. Cada ració és 1L aprox.
Caldos i cremes

Crema de meló (+)

6,50 €/ració.
Deliciós i dolç meló ‘Piel de Sapo’, triturat amb crema de llet i un pessic de sal, per obtenir una crema fresca que no pot faltar a cap taula els mesos d’estiu. Cada ració és 1L aprox.
Veient 1-8 de 8 producte(s)
Cistella / Empty