La carta

3,82 €/ració.
Macarrons de blat bullits amb aigua i sal i amb la nostra deliciosa salsa bolonyesa casolana, elaborada amb verdures i carn picada i cuinada a foc lent. Cada ració són 250g aprox.
3,82 €/ració.
Macarrons de blat bullits amb aigua i sal, amb la nostra deliciosa salsa bolonyesa casolana, beixamel i formatge emmental i gratinats al forn. Cada ració són 250g aprox.
4,41 €/ració.
Llacets de pasta de blat bullits amb aigua i sal i amb un deliciós i saborós sofregit d’all, ceba, xampinyons i nous. Cada ració són 250g aprox.
4,41 €/ració.
Pasta de blat bullida amb aigua i sal, servida com a amanida fresca amb pit de pollastre tendre, delicioses hortalisses i condimentada amb mostassa. Cada ració són 250g aprox.
4,40 €/ració.
Pasta de blat bullida amb aigua i sal, servida com a amanida fresca amb una vinagreta casolana, delicioses hortalisses fresques, autèntic formatge feta i un irresistible toc de menta. Cada ració són 250g aprox.
4,09 €/ració.
Pasta de blat bullida amb aigua i sal i amb un exquisit saltat de verdures fresques i bolets de temporada. Cada ració són 250g aprox.
5,50 €/ració.
Fideus torrats al forn amb el nostre sofregit casolà de calamar, sèpia i ‘xipirons’ i amb un deliciós i saborós fumet de peix. Cada ració són 250g aprox.
11,00 €/ració.

Carn picada i rostida de pollastre, porc i vedella de primera qualitat, amb un deliciós i saborós sofregit, tot enrotllat amb plaques de pasta de blat bullides, salsa beixamel i formatge emmental. Cada ració són 6 unitats

5,50 €/ració.
Fideus de blat bullits amb aigua i sal i saltats a la paella amb delicioses verdures de temporada, saboroses gambes fresques i autèntica salsa yakisoba. Cada ració són 250g aprox.
4,91 €/ració.
Cous cous de sèmola de blat hidratat amb mantega i un saborós caldo de curry i amb delicioses verdures saltades amb salsa de soja a la paella. Cada ració són 250g aprox.
Veient 1-10 de 10 producte(s)
Cistella / Empty