La carta

4,20 €/ració.
Macarrons de blat bullits amb aigua i sal i amb la nostra deliciosa salsa bolonyesa casolana, elaborada amb verdures i carn picada i cuinada a foc lent. Cada ració són 250g aprox.
4,20 €/ració.
Macarrons de blat bullits amb aigua i sal, amb la nostra deliciosa salsa bolonyesa casolana, beixamel i formatge emmental i gratinats al forn. Cada ració són 250g aprox.
4,50 €/ració.
Autèntica i deliciosa pasta trofie italiana bullida amb aigua i sal, amb la nostra salsa carbonara casolana i amb cansalada de Ponts de primeríssima qualitat. Cada ració són 250g aprox.
4,50 €/ració.
Llacets de pasta de blat bullits amb aigua i sal i amb un deliciós i saborós sofregit d’all, ceba, xampinyons i nous. Cada ració són 250g aprox.
4,50 €/ració.
Pasta de blat bullida amb aigua i sal i amb un exquisit saltat de verdures fresques i bolets de temporada. Cada ració són 250g aprox.
5,50 €/ració.
Fideus torrats al forn amb el nostre sofregit casolà de calamar, sèpia i ‘xipirons’ i amb un deliciós i saborós fumet de peix. Cada ració són 250g aprox.
9,80 €/ració.

Carn picada i rostida de pollastre, porc i vedella de primera qualitat, amb un deliciós i saborós sofregit, tot enrotllat amb plaques de pasta de blat bullides, salsa beixamel i formatge emmental. Cada ració són 6 unitats

9,80 €/ració.

Espinacs saltats amb panses i pinyons, amb un deliciós i saborós sofregit, tot enrotllat amb plaques de pasta de blat bullides, salsa beixamel i formatge emmental. Cada ració són 6 unitats

4,95 €/ració.
Fideus de blat bullits amb aigua i sal i saltats a la paella amb delicioses verdures de temporada, saboroses gambes fresques i autèntica salsa yakisoba. Cada ració són 250g aprox.
5,40 €/ració.
Cous cous de sèmola de blat hidratat amb mantega i un saborós caldo de curry i amb delicioses verdures saltades amb salsa de soja a la paella. Cada ració són 250g aprox.
Veient 1-10 de 10 producte(s)
Cistella / Empty